Handballskule i Trivselshallen

Postet av Gloppen Handballklubb den 19. Jul 2015

No nærmar det seg handballskule i Trivselshallen og vi gler oss stort!

Til saman skal ca. 165 ungdommar i alderen 11-14 år i aksjon tysdag 21. og onsdag 22. juli. Her vil det verte fokus på kast/mottak, forsvarsarbeid og ulike former for småspel, rettleia av kyndige trenarar.

Som hovudtrenarar stiller GHK sin nye seniortrenar Daniel Dammyr. Han har òg med seg Sigvald Veim Andreassen oppover. Andreassen har spelarerfaring frå eliteserien og 1.divisjon, samt lang trenarerfaring på toppnivå og trenar 3 utdanning. Saman har desse to laga det sportslege opplegget til handballskulen.
Med seg får dei nokre kjekke og dyktige, lokale heltar; Kjell Aske, Ragnhild Bakketun Vederhus og Torbjørn Sælen. I tillegg stiller Mikael Alander, Sander Nesdal og Eirik Hovstad opp frå spelargruppa.

For å kunne gjennomføre denne handballskulen har vi fått hjelp frå Tine og Eurofoto i høve t-skjorter og produkt deltakarane vil få.
I tillegg har Sparebankstiftinga gjeve oss heile 50 000 kroner øyremerka med handballskule. Dette beløpet vil vi spreie på fleire arrangement vi jobbar med, men delar av det vert brukt i høve denne handballskulen. Vi er veldig takksame for all støtte vi har motteke!

Vi gler oss til å treffe mange handballglade ungdommar i dagane som kjem.

Meir informasjon, bileter og oppsummering vil kome på heimesida, facebook og instagram, både tysdag og onsdag, så følg med.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.