Bergenshelg for både damene og herrane

Postet av Gloppen Handballklubb den 24. Sep 2015

Denne helga er det klart for den fyrste bergenshelga denne sesongen. Både dame- og herrelaget skal til byen for dobbelkampar.

Damene spelar mot Åsane 2 på laurdag kl. 15.45 i Åsanehallen, og NHHI kl. 14.45 i Lehmkulhallen på søndag. Etter den gode opninga førre helg vert det spennande å sjå om damene kan følgje opp prestasjonane denne helga. NHHI gjekk på eit stort tap mot Sotra 2 i førre kamp, det same laget som GHK slo førre helg, men kvar kamp lev sitt eige liv og ingenting er avgjort på førehand. Vi har likevel trua på poeng!

Herrane møter Os i Os idrettshall kl. 16.30 på laurdag. På søndag møter dei Bjørnar 2 i Bjørnarhallen, også det kl. 16.30. Førre helg vann herrane komfortabelt over nettopp Bjørnar 2, og hadde god kontroll på laget, vert situasjonen den same denne gongen?

Truleg disponerar trenar Daniel omlag det same mannskapet denne helga som førre, og vi har trua på at det dei kan reise heim med fleire poeng til GHK på søndagskvelden, og dermed halde fram med den fine trenden frå sesongstarten.

Til slutt vil vi oppfordre alle glopparar som bur i Bergen om å reise på kamp denne helga. Det ligg ann til mykje spenning og god handball, så dette vil de ikkje gå glipp av!

Heia GHK!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.