Siger i treningskamp!

Postet av Gloppen Handballklubb den 13. Okt 2015

GHK sitt 17-20 årslag, tok i går kveld turen til Ørsta for å møte heimelaget der, i ein gamal og nedsliten Ørstahall. Kampstart kl.21!

Roleg åpning på kampen, der laga var like på 3-3. Deretter gjekk det meste "skeis" for våre gutar både framover og bakover. Ørsta leia på det meste med 7 mål, og var føre med 16-11 til pause.

Etter ein god pauseprat kom GHK sakte med sikkert inn att i kampen. Forsvaret tok tak slik vi veit dei kan, og i staden for stang ut (som i første omgong) sat ballane no der dei skulle framover. På stillinga 20-20 etter 10 min av andre omgong, fekk unge "Koopmanns" sin elddåp mellom stengene. Og som den reinaste sjølvfølgje redda han det første skotet, og stod ein meir enn godkjend kamp resten av omgongen. Ørsta utlikna til 25-25 med 15 sek att av omgongen, men GHK gjekk rett i angrep og avgjorde til 26-25 siger.

Klart at dei 3 sentrale spelarane på herrelaget, Sindre, Preben og Ørjan, drog mykje av lasset, men her stod ingen av dei unge og meir urutinerte spelarane med hua i handa. Magnus Ødven fekk si første skåring, og samtlege utespelarar teikna seg på skåringslista. Kjekt òg å sjå Daniel si rolege og fine handtering av spelarane sjølv om det "butta" imot i periodar.

Her er det tydeleg at forståelsen mellom spelar/trenar er god. Fin og kjekk tur, sjølv om vi ikkje var tilbake på Sandane før etter midnatt :)


(Skrive av Øystein Sundal - sjåfør på turen)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.