Tap for K4 mot topplaget

Postet av Gloppen Handballklubb den 4. Feb 2014

GHK sitt damelag i 4.divisjon måtte sjå seg slegne av den suverene serieleiaren Sogndal i kveldens kamp i Trivselshallen.  Sogndal vann til slutt 28-17, etter å ha leia 15-11 til pause.

"peptalk" i pausen

Sjølv om det var leiarlaget i 4.divisjon som var på besøk i kveld, gjekk GHK damene til kampen utan nemneverdig respekt.  Vi såg fleire flotte kombinasjonar og avslutningar, og i første omgong heldt dei nokonlunde fylgje med Sogndal.  Den største skildnaden på laga var nok tempoet og feilprosenten. Her har våre damer enno litt å jobbe med framover, men med litt meir trening på detaljer kan dette laget ta enno nokre steg mot slutten av sesongen.  Sjølv om avstanden vart større utover i kampen, var her mange flotte prestasjonar som lovar godt for damesida i GHK.

Desse var med: Eli Kristin Arnestad, Marte Sunde Hjelle, Anne Kristin Haraldsvik(1), Benedikte Lotsberg, Ingeborg Volle(1), Marie Zachariassen, Ayla Myklebust Seime(4), Natalie Refvik, Amalie Mundal, Frøydis Seime, Ragnhild Ryssdal(8), Lena Fossen(2), Guro Tennefoss(1).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.