G17 mot Sotra

Postet av Gloppen Handballklubb den 9. Mar 2013

Sotra kommer til Firdahallen med et knepent 3 målstab til Fylllingen, og ønsker at revancere 2 målstab for GHK i Bergen. GHK stiller med  95 og 96 årgnger i dagens kamp for at vurdere om disse gutter kan klare sig mot meget tøff motstand i eventuel landsdækkende sparserie til næste år. Daniel J Reed og Andreas Kisner meldte afbud i sidsten liten pga influensa. Ville de resterende kunne tage op kampen med Sotra?

Tre sentrale spelarar i dagens kamp.  Joakim Hauge som debuterer for GHK med ein praktkamp i mål, Lauritz og Ørjan med 6 og 7 mål i kampen.

Kampen starter lidt nervøst fra begge lag og GHK må takke keeper Joachim Hauge for at Sotra ikke scorer på de chancer de får. Samspillet mellem linje og bakspillere fungere bra og Gloppen går fra 1-0 til 4-1. Erlend Ulvestad is in the house og gode spilninger fra Rocky og Sundal gør det meget vanskelig for Sotra forsvaret. Ved stillingen 5-2 har vi flere tekniske fejl og Sotra kommer op på 6-6. Sotra har stang innog Gloppen sliter med at hænge på. 2 minutt før halvspildt leder Sotra 10-8. Godt keeperspill og godt ankomstspil gør at vi går til pause 10-10. Første omgangs bedste var Erland Ulvestad og Joachim Hauge.

Vi tager selvtillden fra 1. omgang med og leder fra begyndelsen af anden omgang. Begge lag spiller flott håndbold og dommerene har god kontroll. Når Sotra tager ind på er Sundal som regel sikkerheden selv fra 7 meter. Ved 17 minutter spillet leder vi 17-15 og en af GHK bautaerne må have lidt hvil. Erlend Ulvestad får pause og dette synes især bakover. Ved stillingen 18-18 kommer Erlend ind på streken og Osmund Vereide på høgre back. Lauritz får ballen på høgre bakplads og knalder ballen i det lange hjørne til 19-18 ledelse. Vi får en ny keeper redning, opprulling fra venstre mod høyre. Osmund laver kongefinte og punkterer kampen ved stilling 20-18 med 1 minutt igen. Gutterne vinder fortjent 22-19 efter en helt igennem velspillet kamp, de viser mental styrke når modstanderen udligner med få minutter igen. De viser så afgjort at de har potentiale for at kvalificere sig til Spar serie 2013.

Desse var med:Olav Devik, Joakim Hauge, Mikael Alander, Odd Martin Hauge, Åsmund Sælen(3), Osmund Vereide(1), Erlend Ulvestad(4), Hans Sande, Runar Åmot(1), Ørjan Sundal(7), Lauritz Bjørnerheim(6)