Lokalopgør mod Stryn

Postet av Gloppen Handballklubb den 16. Des 2012

GHK har spillet mange treningskampe mod Stryn som ofte har været en vanskelig nøtt at knække. Edvin trakket over på fredagstreningen og vi mangler en af profilerne til lokalbraget.

Dagens to mestskårande for GHK, Jan Kristoffer og Bjørn Magnus med henholdsvis 7 og 6 mål.  Jan Kristoffer vart også kåra til dagens GHK spelar.

Begge lag starter bra og det står 2-2 efter 5 minutter. Stryn dækker offensivt og guttane spiller sig igennem til gode muligheder. Vi står godt i forsvar og kommer foran 6-3 på rush og ankomst. Ole Martin er særdeles god idag og brillierer med scoring og flotte assist. Stryn fighter sig tilbake og det står 7-7 efter 15 minutter. Stryn får en udvisning og Sundal er sikkerheden selv fra 7m. Åmot spiller med god attitude begge vejer og GHK trækker fra til 10-7. Jan Kristoffer kommer bedre og bedre ind på laget og finter ud forsvaret ti Stryn gang på gang. Efter 30 minutter og 33 scorede mål leder GHK 18-15 til pause.

Daniel redder denne straffa frå kampens toppskårar, Gunnar Sigurdson

Andre omgang starter et rent G18 lag på banen og de rutinerede kræfter tager sig en hvil på bænken. Ole Martin er "on fire" scorer fra højre og venstre ving og spiller streken fri...fremdragende. Daniel redder alle Stryns rush forsøg. Arild er tilbage i godt gammelt slag og går forrest både fremme og bak. Det er periodevis meget flott håndbold. Det bliver lidt vanskeligt når treneren får rødt kort for at komme på banen efter Åmot lå nede efter en stygg takling. Gutter kører på og vinder fortjent 39-31. Vi glæder os til topkamp 5.januar når Viking 2 gæster Firdahallen.
Velmøtt og god jul til alle jer GHK supportere derude. Et stort tak til formand Sunddal som jobber utrolig hårdt i kulisserne. Kom forbi firdahallen den 28/12 for at se den store dysten mellem GHK, Ex-ghk og G18 hvem er stærkest i Gloppen.