Skuleturnering 2015

Postet av Gloppen Handballklubb den 21. Nov 2015

Som så mange år tidlegare, skipa GHK i dag til skuleturnering for 4.-7. klasse i Gloppen. Breim-, Nordstranda- og Sandane skule stilte med lag i alle klasser, og totalt var det heile 21 lag i aksjon.

Medan snøen lava ned ute, aula det av folk inne. Mange tok turen for å heie fram dei ulike laga, og skapte ei fin stemning i hallen. I tillegg er det fantastisk å sjå så mange unge spelarar kose seg med handball.

Alle laga viste fine takter og, viktigast av alt, idrettsglede. Etter innleiande gruppespel gjekk fire lag vidare til semifinalar. Vinnarane spela deretter finale og dei to andre laga spela bronsefinale.

I 4.klasse var det Sandane 3 som tok sigeren. Nordstranda 1 tok andreplassen og Nordstranda 2 kapra siste plass på pallen.

5.klasseserien vart dominert av sandanelag. Her var det Sandane 6 som stakk av med sigeren, Sandane 5 tok andreplassen, medan Sandane 4 enda på tredjeplass.

I 6.klasse var det Breim 4 som gjekk sigrande ut av finalen mot Sandane 7. Her enda Sandane 8 på tredjeplass.

Dei eldste, altså 7.klassane, fekk ein pall med representantar frå alle dei tre skulane. Her var det Sandane 10 som vann, Breim 5 tok andreplassen, medan Nordstranda 5 tok tredjeplassen.


Vi i klubben vil gjerne takke alle som bidrog til at dagens arrangement vart ein suksess. Alle spelarane som viste fin idrettsglede, alle dei som var lagleiarar, alle som jobba dugnad, alle som har planlagt, og alle som heia og skapte stemning. Tusen takk for ein flott dag i hallen!


Bileter kjem litt seinare..


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.