Nesten, men ikkje heilt for damene

Postet av Gloppen Handballklubb den 27. Feb 2016

I dag, laurdag, tok damelaget vårt imot Florø-damene i Trivselshagen til kamp. Med tilsvarande kamp i Florø for litt sidan i minne (utan at vi treng å snakke meir om den) var det mange som var spente på denne kampen.

Damene måtte klare seg utan spelarar som Heidi Sægrov og Torill Henden Gaasø, men til gjengjeld er veteranane Ingrid Gimmestad, Hege Roth-Andenæs og Linn Kristin Øren komne inn som forsterkningar i laget.

I starten av kampen var det Florø som styrte mest. Sjølv om GHK på ingen måte var hekta av til pause, hadde Florø-damene ei grei leiing på 9-16 før den andre omgangen.

Etter kvilen var GHK-damene meir "på". Dei fyrste 6 minutta vann dei 4-1, og knappa med det inn på leiinga. Florø kom godt innatt i kampen etter kvart, men det vart spenning i kampen. Kring midt i omgangen var GHK plutseleg på skorhald til å ta poeng, mykje takka vere flotte redningar av Linn Kristin Øren og storskårar Amanda Veiteberg, som ikkje stoppa før ho hadde skora heile 12 mål.

Med nokre få minutt att på klokka var GHK berre to mål bak. Diverre vart det litt for lita tid til å hente inn heile leiinga, men laget viser gode takter etter ein litt svakare periode.

Dagens spelar på GHK vart, ikkje overraskande, Amanda Veiteberg. Ho skåra halvparten av GHK sine mål denne kampen og skapte mykje trøbbel for Florøforsvaret.

Desse var med i dag: Siri Nikoline Opheim, Linn Kristin Øren, Marte Sunde Hjelle, Guro Tennefoss (1), Lena Fossen (1), Amanda Veiteberg (12), Ingvild Slagstad (4), Irene Slagstad (2), Ingeborg Aasebø, Lea Marie Glomnes (1), Ingunn Tennefoss, Hege Roth-Andenæs (2), Ingrid Gimmestad, Julia Ervik Bugjerde (1).

I morgon møter dei tabelltoar Fyllingen 2, også det i Trivselshagen. Vel møtt!

Heia GHK!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.