Bergenshelg for seniorlaga

Postet av Gloppen Handballklubb den 4. Mar 2016

Medan Gloppen er opptekne med U19NM i volleyball, pakkar seniorlaga treningsbaggen og reiser til Bergen for å kjempe om poeng der.

Kampane denne helga er lagt opp heilt perfekt for alle glopparar som er i Bergen og vil sjå både damene og herrane spele. Laurdag er Fantofthallen staden å vere. Fyrst spelar damene mot BSI kl. 13.45, før herrane møter same klubben kl. 15.30. Dersom vi brukar tabellen som rettningslinje (sjølv om dette er ei høgst upåliteleg kjelde til tider) er BSI eit lag damene bør ha god sjanse til å ta poeng mot. På herresida er BSI eit av dei få laga som kan utfordre GHK, så det kan verte spennande.

Her er det altså berre å benke seg ned for fleire timar med handballmoro.

Og som om ikkje det var nok, er det klart for ny dobbelkamp på søndag, også desse i same hall. Då er det Sotra Arena som gjeld. Der møter damene Sorta 2 kl. 11.15 og herrane møter Sotra 2 kl. 17.15.

Her kan vi kanskje sjå det ann til at damene vil få ein tøffare kamp enn herrane. Sotra 2 ligg på fjerdeplass i damene sin serie, mot Gloppen sin sjette, så dette kan verte ein jamn kamp. På herresida har Sotra 2 enno til gode å ta poeng i årets serie. Då må ein, med ei viss tyngde, kunne utrope GHK-herrane til soleklare favorittar i denne kampen.

Vi håpar alle som er i Bergensområdet i helga vil ta turen på kamp(ar). Det veit vi både damene og herrane set stor pris på!

PS: Dersom noko tek fine bilete eller han nokre ord om kampane dei vil dele med GHK-supportarane kan dette sendast som ei melding på facebooksida til GHK, eller på ghk.handball@gmail.com.

Heia GHK!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.