Årsfest i GHK

Postet av Gloppen Handballklubb den 24. Mai 2016

I dag var det klart for årsfest for GHK på Gloppen Hotell. Heile 70 stk møtte opp for å feire ein feiande flott sesong - det var stas!

I tillegg til pizza og brus vart det delt ut fleire prisar og det vart gjort stas på dei vi etter kvart kan kalle veteranar i klubben. Ragnhild Ryssdal, Ingvild Slagstad, Osmund Vereide og Vegard Sælen fekk statuett for 50 kampar, medan Linn Kristin Øren og Bjørn Magnus Nystad fekk statuett for 100 kampar i GHK-drakta. Vi takkar for stor innsats og mykje god handball og reknar med det vert fleire kampar i komande sesongar (det håpar vi i alle fall!).

Desse fekk prisar for sesongen 2015/2016:

Innsatsprisen går til ein spelar på kvart lag. Denne spelaren må ha vist stor treningsiver, i tillegg til gode haldningar. For J14 gjekk prisen til Marianne Raad Larsen (GHK1) og Kristine Skinlo (GHK2) og for G14 gjekk den til Meshach Slontee. Julianne Beckmann fekk prisen på J16, medan for seniorlaga var det Amanda Veiteberg og Runar Hellerud som "vann".

Årets toppskårarar for seniorlaga vart Heidi Sægrov og Jens Christian Andenæs. Årets trenar vart Daniel Dammyr.

Den kanskje gjevaste prisen er nok årets spelar. Denne vert delt ut til ei på damelaget og ein på herrelaget. For damene stakk Heidi Sægrov av med den, sin andre for dagen, medan for herrane vart Paul Remi Kvandal heidra etter ein fantastisk sesong. Måtte det verte fleire!

Vi takkar for ein flott sesong og håpar på å sjå alle gamle, og mange nye, spelarar i hallen til hausten, i tillegg til store mengder publikum.

God sommar og heia GHK!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.