Siger til H2 i Vestkystcup

Postet av Gloppen Handballklubb den 9. Jun 2016

Herrelaget er godt i gang med sesongoppkøyringa inn mot ein spanande sesong i 2. divisjon. I ein tøff treningsperiode er det alltid kjekt å få på seg drakta, og spele kampar. Difor deltok laget i Vestkystcup i Florø. Her møtte vi to Mathopenlag og Florø.

Mathopenlaga var samansett av spelarar på Bergen Vest sine seniorlag, samt bringlaget til Mathopen.

Laurdag spela vi 2 kampar. Først mot Mathopen 1. I den kampen leia vi i store delar, men tapte til slutt 18-19. Kampen bar preg av at det har vore lite balløkter etter opprykkskampane mot Stryn.

I andre kamp møtte vi eit litt meir rutinert Mathopen lag. Det var eit tydeleg skjerpa GHK-lag til den kampen, og GHK feia Mathopen av bana 21-11.

Søndag morgon stod Florø på den andre banehalvdelen. Eit lag som tapte klart begge sine kampar i laurdag. Og det var tydeleg at GHK vurderte dette som enkel match. Det går sjeldan bra i handball. Etter å ha lege under 10-7 til pause, var det skjerping i 2. omgang. Og GHK vann 17-15.

Etter innleiande kampar vann vi pulja, og møtte såleis Florø (vart nr 4 i pulja) i semifinale. Her vart det klar siger 21-10.

I finalen møtte vi på nytt laget vi tapte mot i innleiinga, og det var tid for revansje. Men enkelt vart det ikkje.

Kampen var jamn heile vegen, og enda uavgjort. Det heile skulle avgjerast på sudden death. Vi tapte myntkastet, men hindra Mathopenskoring.

I vårt første angrep stod Edvin fram og skora. Med det vart vi vinnar av Vestkystcup 2016.

I turneringa svinga naturlig nok prestasjonane. Men laget stod fram med solid lagmoral, og kampane var ei fin avkobling frå treningskvardagen.

Desse var med: Paul, Sindre, Osmund, Runar H., Bjørn Magnus, Erlend, Ørjan, Jens Christian, Eirik, Martin og Edvin (søndag).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.