Treningskamp for herrane

Postet av Gloppen Handballklubb den 12. Aug 2016

Så er gutta igang. Etter ei historisk oppkøyring som starta i mars med fast styrketrening hos Kaale på firda.fys.med.senter, var GHK klar til årets første treningskamp. Motstander var Bergsøy som blei nummer 6 i fjorårets 2. div avd. midt-norge. Og ligg i same divisjon som Gloppen i år.

Det skulle vise seg om vi har igjen for 3 felles halltreningar + 2 x styrke i veka. Jens Christian var ute med forkølelse, Ørjan sleikar sol på Kreta og Hans på landslagssamling med dei sterke, så det var mange unge/håpefulle spelarar i startoppstillinga.

Vår årgang av -98 og -99 var velrepresentert, og skulle måle krefter med årgang -84, en tidligere litauisk landslags- og championsleague spelar. Korleis skulle dette gå?

Jens Christian sa etter kampen «eg trudde vi skulle få bank», men slik blei det ikkje. Eirik Hovstad (-98)starter på venstre back og Tarjei B. Vereide (-99) på høgre kant. Hovsen var litt prega av stundens alvor, medan Tarjei viser god attitude og null respekt og scorer likegodt våre 2 fyrste mål. Vi kjem foran fyrste gang 2-3 etter strålande frispeling fra Runar Gåsemyr til Osmund Vereide som er sikker som banken. GHK er blitt forsterka med Vetle Andre Krohn-Olsen Ottersen (innehavar av tidenes lengste GHK-namn). Han har tidlegare spelt for Sandefjord handball og gjorde det strålande i sin fyrste kamp for rødtrøyene. Sampelet framme, spesielt med Edvin, sat meget bra og bakover står han støtt ilag med "Ulvestad/Nystad brothers". Vi spelar periodevis champagne handball og periodevis knapt så bra, men alle har en god kamp og vi veit vi har mykje og gå på. Vegard Sælen finter seg gjennom forsvaret 1 minutt før slutt med mulighet for å utlikne men knallar ballen i treverket. Vi tapar kampen 24-23, men reisar frå Møre med ein riktig god kjensle og er klare for å slå Ørsta ut av cupen laurdag!

Kom bli med på Møre-tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.