Toppkamp i Firdahallen

Postet av Gloppen Handballklubb den 5. Jan 2013

Viking 2 kommer til Firdahallen med 4 strake sejre og vinder af kampen vil ligge på delt anden plass.

Arild Fjellestad Tystad bryt gjennom Viking sitt forsvar, medan Ørjan Sundal overvåkar i bakgrunnen. (foto:Jan Hansen)

Kampen starter bra for begge lag. GHK prøver å dra fra og viking 2 henger på. Ole Martin er i storform og lobber 2 gange efter hverandre  til stillingen 5-3. Viking er nære ved at utligne til 6-6 men Runar roadrunner vil det anderledes og øger til7-5 på flott rush. Hen mod slutningen tager Edvin og Bjørn magnus ansvar og øker til 10-7 og siden pause resultat 13-10.
Ghk kommer med fra pause og drar fra takket være meget bra forsvarsspill. Jon Kåre Lundestads gjør comeback og forsvaret har ikke været bedre iår. Vinking stanger mod ghk muren og det fører til rush og scoring. Vi øker til 15-10, 17-11 og 20-13. Bergenslaget prøver at fighte tilbake og kommer på 20-15. Ørjan scorer et meget viktig mål i ankomst og når Bjørn Magnus snappet ballen i næste forsvar og går coast to coast til stilling 22-15 er kampen i realiteten punkteret. Hans Sande gør en flott debut med 2 mål og gutterne cruieser inn til en meget god 30-19 siger. Ghk er det første lag som holder viking under 20 mål. Forsvaret var outstanding og mye stemmer fremover også. Skryt til dommere for en god kamp og glæde over at være tilbake i toppen.