Norunn tok attval

Postet av Gloppen Handballklubb den 30. Mar 2016

Tysdag 29.03. var det årsmøte for GHK på Gloppen Hotell. Trass lite oppmøte (kun 12 stk møtte), gjekk alt fint føre seg og både årsmelding, rekneskap og budsjett vart godkjent.

Den kanskje mest spennande posten på programmet var valet, som vanleg. Før møtet var det knytt stor spenning til om klubben ville ha leiar når vi reiste heim eller om vi ville stå utan leiar ei stund.

I hovudstyret var fire stk på val. Knut Roger Nesdal sa nei til attval og gjekk dermed ut av styret. Jonas Alander sa ja til å vere kasserar i eitt år til, medan Helene Horne Sundal gjekk på to nye år som sekretær. I tillegg kom Hildegunn Austrheim Buene inn som nestleiar, eit sterkt og godt tilskot til styret. Den mest gledelege nyhenda for kvelden var utan tvil at Norunn Sunde sa ja til å ta eitt år til som leiar. Ho hadde i utgangspunktet sagt nei, men endra heldigvis meining i siste liten. Hurra for det!

Både økonominemnda og valnemnda manglar litt folk enno, men så snart dette er på plass vert lista under administrasjon i toppmenyen, oppdatert.

Tusen takk til valnemnda, ved leiar Ingrid Gimmestad, for ein god jobb med å skaffe folk. Det er inga enkel oppgåve, men vi er glade og takksame for at noko tek på seg dette arbeidet.

Vi i hovudstyret gler oss til starte arbeidet for komande sesong så snart som råd!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.