Thriller for fulle tribuner

Postet av Gloppen Handballklubb den 6. Mai 2016

I dag var det klart for årets kamp i Trivselshagen. Den fyrste av to kvalifiseringskampar om opprykk til 2.divisjon. GHK mot Stryn.

GHK starta kampen fantastisk. Etter 10 minutt hadde Stryn kun skåra to mål, mot GHK sine 5. Utover i omgangen tok Stryn innpå, og etter 21 minutt var dei ajour på 6-6. Til pause var stillinga 9-9.

Det vart ein målfattig fyrste omgang og ein veldig tettspela kamp. Til stor glede for dei mange frammøtte. Tørr ein å påstå at ein i dag sette publikumsrekord på heimekamp? Det var i alle fall over 300 stk tilstades på dagens kamp. Kjekt var det uansett at så mange tok turen for å lage liv og røre på tribuna!

Den andre omgangen starta som den fyrste. Laga følgde kvarandre tett til det var spelt ca. 10 minutt, då drog Stryn litt frå og leia ein periode med to og tre mål. Mot slutten av kampen vart det litt rot i rekkene, men heimelaget klarte likevel å klore seg fast og hente inn bortelaget. Nesten. Det gjekk nesten. Då dommaren bles av kampen var stillinga 22-23 i favør Stryn.

I ein kamp der mange var gode var det likevel nokre som utmerka seg. Paul Remi Kvandal fekk bestemannsprisen. Utan han hadde tapet vore mykje større. Runar Gåsemyr og Jens Christian Andenæs vart toppskårarar med fem mål kvar. I tillegg må vi nemne ungguten Tarjei Vereide. 16-åringen fekk speletid og svara med eit nydeleg trickskot i mål og ei viktig kontringsskåring mot slutten av kampen.

Dei trakk det lengste strået i dag, men GHK skaffa seg eit godt utgangspunkt til returkampen i Stryn på søndag. Dei har berre eitt mål å hente, og er meir revansjelystne enn nokon gong. Det vert garantert inga enkel oppgåve for Stryn å halde plassen sin i divisjonen.

Vi håpar at så mange som mogleg tek turen til Stryn på søndag for å heie. Fyll opp bilen og ta tidenes søndagstur!

Desse var med i dag: Håvard Husevåg, Paul Remi Kvandal, Sindre Flatjord (4), Preben Indrebø (1), Hans Sande (2), Osmund Vereide (2), Runar Gåsemyr (5), Edvin Øygard, Bjørn Magnus Nystad, Erlend Ulvestad, Jens Christian Andenæs (5), Tarjei Vereide (2), Runar Hellerud, Ørjan Sundal (1).